Om Kristaller

Här ska ska jag skriva om lite olika kristaller till er alla.Hur ni renar dem

Jag har alltid tyckt om alla olika kristaller, mest är det bergskristallen och ametisten som jag uppskattar väldigt mycket. Jag har alltid plockat kristaller sen jag var barn, gått med huvudet i marken för att leta efter vackra kristaller. Jag kommer att här skriva om de olika kristallerna här.

Relaterad bild


 Om kristaller
Kristaller är Sten människor, flerdimensionella varelser av ljus, som arbetar och hjälper oss att läka planeten och allt som lever på henne.
En del människor tror att varje kristall har en naturande kallas Deva inom dem som arbetar med väktare av sten för läkning och välbefinnande.


Hur kristaller fungerar

Kristaller är naturliga fasta ämnen som har bildats djupt i jordskorpan och människor har olika idéer om hur de fungerar.
Vissa säger att det är deras piezoelektriska effekt (förmågan hos kristallerna att generera en spänning som svar på mekanisk stress) och pyro elektrisk effekt (förmågan att generera en elektrisk potential som svar på en temperaturförändring).
Andra tror genom att ställa in en avsikt och fokus på strömmen inom kristallen detta skapar magiskt en helande resultat.
Men det är för närvarande inte finns några vetenskapliga bevis för att kristaller kan läka eller bota sjukdomar, men de har visat sig härröra en vibration och ljus med både piezoelektriska och pyro elektriska effekter som vi drar nytta av vid användning i klockor, laser, dator och många andra hus håll poster.


Kristall healing

Kristaller är ledningar av energi; de kan fokusera, lagra, överföra och förvandla energi vilket är fördelaktigt när det används i healing. Kristaller kan skapa fred, balans och välbefinnande för alla.


Välja Kristaller

Innan du köper dina kristaller för helande eller att placera i din heliga rymd och på ditt altare, frågar ande, ditt högre jag eller änglar, att guida dig till de kristaller som är i samklang med dina egna vibrationer och som kommer att hjälpa dig mest i ditt arbete.
När du kommer till butiken hittar du att du automatiskt dras till vissa kristaller som är rätt för dig.


Rengöring dina kristaller

Nya stenar måste rengöras innan du använder dem, eftersom de har plockat upp många vibrationer inom transport, i butiken, och från alla som har berört dem.
Rensningen kommer att klara kristallen av någon oönskad energi och återställa det till sin fulla klarhet.
Rengöra alltid dina kristaller regelbundet och efter att ha använt dem för att läka, annars blir de mindre affektiva och kan passera negativitet till kunderna. När en kristall behöver rensning kan du känna en känsla av obehag eller en tung klibbig energi runt den.

Metoder för rengöring:


Vatten

Placera dig stenar under rinnande vatten i ett par minuter, sedan om du vill placera dem i solen för att torka och aktiveras. Alternativt lämna dem över natten för att absorbera strålar av månen. (Kontrollera att dina stenar inte är vattenlösliga innan du använder den här metoden). kristall 4


Blomblad

Vissa kristaller är vattenlösliga eller kommer att förlora sin glans om de placeras i vatten. Ett skonsamt sätt att rengöra dessa kristaller är att lämna dem under 24 timmar i en skål med rosenblad för kärlek eller lavendel för rengöring.

 


Ljud
Vibrationer av rent ljud kan energiskt rengöra en sten. En klocka, Gong, sjunga skål eller stämgaffel kan användas för detta ändamål. Bara ljud dem över dina kristaller.


Jord
Begrava dina kristaller i modern jord eller en krukväxt, markera platsen och låt stå i 24 timmar, 7 dagar eller en full mån cykel. När de hämtas, skölj under rinnande vatten.


Rökelse eller ikoner


Håll kristallen i röken från rökelse eller över ikonen. Örter som salvia, sött gräs, cederträ, sandelträ och rökelse är idealiska för sina renande egenskaper.


Bach blomsterdroppar.


Kristaller som har använts för helande arbetet svarar bra på att renas i en tumlare vatten med ett par droppar blomsterdroppar, finns på hälsotek att köpa Kristall kluster
Du kan också placera dina stenar på en stor kristall kluster som har programmerats för att rengöra och vitalisera dina kristaller. Alternativt kan du placera dem i en cirkel runt klustret, låt stå i 24 timmar.


Blås
Ta ett djupt andetag och blåser över din kristall. Föreställ dig att du rensa bort alla stagnera energier. Upprepa tre gånger.


Reiki
Om du anpassade till Reiki kan du rensa dina stenar genom att ge dem Reiki, om du har Reiki två kan du infoga symbolerna.
Vilken metod du än använder, vet att dina kristaller blir glad när du rengöra dem. De kommer att lysa klart, kommer förändringens färger att verka mycket glad.
Ibland kommer du att höra Deva säga "Tack! '


Avsatt dina kristaller

När du har rengjorts din kristall du kan vilja tillägna den till ljuset.
Placera din kristall till ditt hjärta. Fråga att från denna tidpunkt din kristall får endast användas i namn av kärlek och ljus och alltid för den universella allas bästa. Fyll kristallen med kärlek och medkänsla och om du vill ansluta till Deva inom och ber att du kan arbeta tillsammans.

Programmering kristaller

Placera kristallen i vänster hand med spetsen uppåt, håll din högra hand över toppen av kristallen, koncentrera sig på en stråle av gudomlig vitt ljus från källan, eller dina änglar, ange ditt kronchakrat flytta ner till vänster och upp genom botten på kristallen och ut ur toppen.
Fyll kristallen vara med en lämplig bild, kan det vara att se dig själv och dina kunder frisk och lycklig. Fokusera på detta i 5-10 minuter.
Genom att upprepa detta program dagligen i upp till två veckor, kommer det att öka sin potential och du hittar i tid kommer du att ansluta lättare och kristallen kommer att hjälpa dig med din förfrågan.
Exempel på program:


Hälsa och lycka
transmutera negativ energi
Harmoni och helande
Frigöra blockeringar i chakran och
Skydd.

 

Bildresultat för Animated crystal

 Ljus & Kraft Catarina Medium

 

Don't touch my site