Olika Healingar

Här kommer jag att skriva om några healingar. Healingen kommer från samma källa det är bara de har satt namn på deolika healingarna.

Relaterad bild

Reiki

Reiki är två sammansatta japanska ord som är översatt Rei- betyder högre intelligens som styr och skapar universum. en subtil visdom och mineral kraft som genomtränger allt levande och dött, samt som det betyder Gud -Ande Ki - är en metafysisk energi som ger liv åt alla levande ting. När en levande varelse dör lämna KI energin kroppen. KI är den biomagnetiska energin i Auran som flödar genom kroppen i ett nätverk av olika meridianer och kanaler inga förkunskaper krävs för att kunna utföra Reikihealing alla har förmågan.

Healing är att förbättra villkor, minska lidande och viss omsorg om andra människor. Alla former av healing är viktigt och världen behöver så många healers som möjligt. Healingen är den snabbast växande formen av behandling i Sverige. Reiki är en japansk healing eller friskvårdsteknik där man kanaliserar energi från sina händer. Den som ger Reiki blir inte fysiskt trött av att ge behandling, energin kommer inte från utövaren, den flyter via personen. Reiki minskar stress, är avslappnande, ökar immunförsvaret och stärker kroppens energiförråd. Reiki kan användas på allt organiskt material, människor, djur, växter, m.m.

Reiki är enbart en positiv energi. Du får lära dig olika handpåläggningar som följer med kursmaterialet. Efter initieringsprocessen upplever människor olika reaktioner, vissa blir yr, ser färger bilder eller får mera känslomässiga upplevelser och börjar fnissa eller gråta, Det sägs att det tar 2–3 veckor att vänja sig för den nya energin och dess vibrationer. och det kan bli en utrensning i kroppen, men det är inget farligt, du kan kissa lite väl mycket bli snuvig eller få diarré. Under de första dagarna efter en Reiki initiering, kan det också komma efter Reiki behandlingar till obehagliga fysiska eller känslomässiga reaktioner.

Naturläkare anser att detta förvärras som ett gott tecken och bevis för att behandlingen har effekt. Efter invigningen i 1: a Reiki grad är det viktigt att regelbundet, för att helst varje dag träna Reiki och ge sig Reiki. Jag tror att det är klokt också att låta någonsin igen ge Reiki från hans Reiki lärare efter Reiki initiering, eftersom detta har, tack vare den långa praxis och möjligheten av symboler och mantran arbeta på betydligt fler alternativ och mer direkt tillgång till den universella livsenergin. Så du ser till att dina energikanaler förblir verkligt öppen. Reiki - läkning genom handpåläggning Ett sätt att större harmoni och hälsa är Reiki, läkekonst genom handpåläggning. Reiki harmonierar med universell livsenergi energiflöden i kroppen, löser energiblockeringar och ger helande energin att flöda. Så Reiki stöder läkning i den ursprungliga meningen, "det" är hela igen. Reiki leder tillbaka i absolut harmoni med sig själv och krafterna i universum.

ÄnglaHealing

Ängel healing är en form av energi healing, som arbetar med hjälp av gudomliga änglar. Vem som helst kan dra nytta av ängel terapi I allmänhet kommer du att känna en känsla av lugn följt av känslor av frid, balans och lycka efter en andlig healing session. Energin kanaliseras genom ängeln healer och riktas mot de områden som är blockerade eller i behov av läkning beroende på kundens behov.

Jag tror att sjukdom eller sjukdom härrör i någon form från blockeringar i energisystemet (aura) och att dessa symptom kan lindras eller helt avlägsnas genom energi healing.

Andlig Healing.

Andlig Healing läker inte bara kroppen och botar sjukdomar, det producerar upplevelsen av att se anden, änglar, och Gud - en topperfarenhet av världens stora religioner. Det är den mest anmärkningsvärda erfarenheten jag har/ hade under mina år av kropp själ i andlig healing. Den är mycket skön och avslappnande för både kropp och själ. Alla healer skulle ha haft denna med under sina resor som ljusvarelser. Alla är vi ljusvarelser på denna jord, vi har kommit hit för att hjälpa människorna vi har ett kall här på jorden. Och den måste vi fullfölja det är vår fulla rätt. Vi som arbetar med healing. Vi vill ju att många människor ska må bra och kunna läkas.

De fyra Planeternas Stjärnhealing.

Det är en kraftig healing. Man kan visualisera healing till människor världen över, denna healing handlar inte om handpåläggning eller scanning. Man sitter helt enkelt vid ett bord med ett vitt tänt ljus, och några kristaller. Stenarna ska vara Bergkristall, Ametist, Rosenkvarts, ev. En healing stav, jag använder Healing Wand i silver. Rökkvarts. & Månsten. Man kan sända i 40–60 minuter. Beror även på hur mycket kunden behöver, du känner själv i dina händer då det är klart. Då får du en pirrande känsla i dina handflator. Du kan även ge healing till dig själv i denna healing. Healingen kommer från samma källa det är bara att det har satt namn på de olika healingarna.

Denna healing kan väcka upp starka trauman inom dig som har fastnat i dina cellminnen från tidigare liv. Den är så effektiva människor som har sömnproblem brukar ofta ringa eller skicka mail över denna healing till mig.

Shaman Healing.

AMA Deus är en energi healing teknik som har använts under de senaste 6000 åren av Guarani (uttalas Gau ra nee) indier som lever djupt inne i Amazonas djungel i centrala Brasilien. De är indianer som presenteras i filmen "The Mission", och är en av de äldsta kulturer fortfarande existerar i världen idag. Som Guarani har alltid levt mycket nära till naturen, är det lätt att förstå hur deras miljö

har påverkat deras andliga metodik, vilket resulterar i en enkel men mycket effektiv Shamans språk. Enligt deras trossystem finns något sådant som "sjukdom". Enligt deras uppfattning allt är ande, och det är utomstående krafter som orsakar obalans att uppstå. När yttre kraft (såsom en oönskad ande eller energi) tas bort, då effekten på den fysiska kroppen kommer att släppas och balans kommer att återställas igen. Guarani shamaner tillämpa sina kunskaper för arbete med energi när de utför healing, att veta att kraften kommer från en enda större kraft.

Deras ord för Gud och kärlek är utbytbara, och de tror att det är "kärlek", som är den helande kraften, och de är helt enkelt de "kanaliserar" eller sändare av denna helande energi. Genom våra västerländska normer, är livsstilen av Guarani indianer i den brasilianska regnskogen snarare primitiva, men deras läkande metoder (även enkla) är omfattande och expansiva i sina ansökningar. Irapuru, heliga fågel i Amazonas djungel, är Guarani stammen djur allierade och själasörjare, och kallas fortfarande på för att få hjälp när du använder denna form av healing.

KI Manna

Nu har du nått vägen till att bli en KI Manna. Du kommer att släppa en hel del gamla föreställningar och har vuxit i sig själv och i anden. Du är nu redo att ta bort slöjan och leva i sanning. ljusvarelsen handlar om själv och den kraft du har som en varelse av ljus. Du är en Master. Du behärskar denna plan, och är nu redo att ta emot din personliga makt som finns inom dig. Jag kallar denna stödform Master Healer.

Du är kraften, essensen och visdom. KI Manna erkänner din makt som en healer, lärare och andliga själ. Du kommer att arbeta med så många guider. Låt oss kalla dem vänner nu skall vi? Du kommer att ha många lektioner i ditt eget liv som tegel och murbruk av dina egenhändigt gjorda livlösa strukturer har fallit bort, för att avslöja den vackra trädgården, sjöar och blommor som var gömda i din själ. JA! Du är både en gud, gudinna och ovanpå allt detta en ren essens. Du blundar, du blir en ren energi och du har möjlighet att läka och väcka någon.

Inte bara att du arbetar med healing på denna nivå, men också arbeta med andra nivåer, planeter, varelser och dimensioner. Denna kurs har befogenhet att göra dig ett spöke, (meningen är att du, gör en ren ande eller energi på jorden, andra plan och planeter och fokusera läkning och uppvaknande). Det är också möjlighet att jaga spridda delar av själar som går förlorade, och föra dem tillbaka till stöd i healing helt.

Denna energi har denna kraft och förmåga att inte bara påverkar den person som har en helande men också någon eller något som arbetar med dem. Ja det kan läka det atom effekt och grupp medveten kontroll. Det aktiverar också andra mycket kraftfulla helande metoder och alla går samman. (Skickar en rysning upp ryggraden)

Den symbol som används för att anropa makt energin är så här evigt, expanderar och flerfärgade blommor. Som det expanderar utåt när den aktiveras det sänder ut massor och massor av ren kärlek från universum. Denna energi riktas sedan tillbaka på dig och blir din personliga helande energi att göra vad din vilja önskar med det. Ju mer du använder denna energi på sig själv och på andra desto mer kommer du kanalisera in i din egen healing bank. Du kan inte förlora makten eller bli dränerad med denna energi i själva verket det motsatta inträffar, väx dig ännu mer balanserad och kraftfull. Energihandlag använder både andliga och fysiska vibrationer aktivera frisättning och healing. Med energihandlag arbetar du på kroppen i en mjuk massage. Man slappnar av depåfrestningar.

Det är en mycket kraftfull kontaktterapi som rekommenderas många gånger under en klient helande arbete. Energin är en symbol som kom till mig genom många av mina kanaliserade kurser från andevärlden jag fick namnet från andevärlden i ett budskap och meddelanden. Symbolen har ett namn KI Manna är en nyckel som låser upp en dörr till denna värld, andra parallella världar och dimensioner. Att arbeta med denna symbol i alternativ healing ökar, läker och stöder alla andra healing metoder.

Gaia Reiki,
Gaja betyder elefant i sanskrit, och den här metoden handlar om att använda Elefantens underbara, kraftfulla och kärleksfulla energier, Navratna Juvelerna och lotusblomman.
Legenden om den vita elefanten började i Sydostasien - hem för den vita elefanten. I metafysik lär vi oss att något djur som representeras av färgen vit - förmodligen är kopplad till mystiska legender - ger den större kraft. Vit representerar renhet - ljuset. Elefanterna representerar makt och fred. När stammen lyftes innebär det att övervinna hinder En vit elefant är ett förmodligen värdefullt innehav vars underhåll överstiger dess användbarhet, och det är därför en skyldighet.
Termen härstammar från de heliga vita elefanterna som förvaras av traditionella sydostasiatiska monarker i Burma, Thailand, Laos och Kambodja.

Att ha en vit elefant ansågs (och anses fortfarande, i Thailand och Burma) som ett tecken på att monarken styrdes med rättvisa och riket var välsignat med fred och välstånd. Traditionen härstammar från berättelser i skrifterna som associerar en vit elefant med Buddhas födelse
I berättelsen om Buddha är den vita elefanten kopplad till fertilitet och kunskap. På tröskeln till att föda Herren Buddha, drömmer sin mamma att en vit elefant kommer att presentera henne med en lotus, symbol för renhet och kunskap.

Naiovo healing

Kristall healing fungerar på grund av den vibrationella och energiska Kristallnivån eftersom det läker problem, områden och tendenser. I denna kurs så handlar det inte om handpåläggning eller punkthealing utan om visualisering,
Du ska visualisera dina stenar/Kristaller på kundens chakran, Kunden ska då ligga på din massagebänk och du sitter vid ett bord lägger stenarna i ordning på ett bord, i alla chakra färger låter kunden ha en spets av aquamarin i sin högra hand med spetsen in mot kroppen och i vänster hand ska kunden ha en Bergkristall spets med spetsen utåt. Så flödet går in och flödet går ut det liksom cirkulerar i 30 min/ Du gör lika när du skickar på distans, visualisera denna healing.
Kristall Healing är inte en ny konstform, och du behöver inte ha någon särskild utbildning för att utföra dessa typer av uppgifter. Men du behöver ha kunskap om in och ut är före dig komma igång! Kristall läkning handlar om att balansera en persons energi tillbaka till ett harmoniskt och anpassat tillstånd inom deras Fysisk kropp för att underlätta problemet, utfärda eller obalanserad det är till hands.


Det finns så många kristaller och ädelstenar ute i världen. Idag kan det vara mycket förvirrande att veta vilka som ska användas Alla 555 av dem på familj, vänner, kunder, kollegor och med mig själv så vet jag att det fungerar.
En viktig sak, som är hur man använder kristallerna i healingen på ett vanligt sätt Om du inte vet någon som vet hur du ska använda dem är den här kursen något för dig.
Kristall Healing är inte en garanti för någonting, precis som de flesta saker i livet. Du måste jobba med det, träna och hitta vad som fungerar för dig. Jag ska berätta för dig att kristall läkning kommer inte att skada dig eller din fysiska kropp om den används korrekt enligt instruktionerna i denna kurs. Kristall- och energiläkning, av vilken sort som helst, bör alltid göras för högsta goda för alla och för att få de mest positiva resultaten.

Sol änglar Healing

Ängla ljus är en form av healing som är tillgänglig för alla. Allt man behöver är att göra är att fråga och det kommer att ges. Denna helande fungerar genom att införa ljus att transmutera mörkret och negativiteten som kan orsaka obehag. Det är också att den balanserar chakra- eller energicentralerna.
För att få denna helande förmåga, görs som en liten ceremoni. Välj en lugn plats där du inte kommer att avbrytas. Använd vita kläder från huvud till fot och förbered ett litet altar mitt i rummet. Täck detta altare med en vit duk eller tyg. Fyll en skål med dricksvatten och tända ett vitt ljus och placera dessa föremål på ditt altare. Knäböj dig framför altaret. Centrera dig själv och öppna ditt hjärtcentrum så mycket som möjligt.

Atlantis Healing

Atlantis Healing är en högfrekvent energi som användes av präster och prästinnor i Atlantis tempel för att uppnå läkande. Den har förvarats och bevarats i den stora energisamlingen (Stor pool av energi) sedan Atlantis fram tills nyligen då mänskligheten återigen var redo att kunna använda sig av den. Tekniken lärs ut internationellt genom kurser. Den är en kombination av de gamla tekniker som användes i templen och de nya som utvecklats och getts till oss för de utmaningar vi står inför idag.
En behandling men hjälp av Atlantis Healing är utformad för att balansera kroppens energier, eftersom människorna på Atlantis föreställde sig att sjukdom/ohälsa var en manifestation av obalanser i kroppens energier. Vi fokuserar även på att lyssna på kroppen och dess budskap för att ta reda på orsakerna som ligger bakom upplevelsen av ohälsa.
Energin är mycket högfrekvent och kraftfull, men det känns mjukt och lugnt när man anländer den. Behandlingen utförs av en certifierad Atlantis Healing Praktiker (terapeut) tillsammans med Atlantis änglar. Änglarna hjälper till med hur energin används i behandlingen och i läkningsprocessen.
Energin kan användas både för behandling där terapeuten håller händerna på klientens kropp och behandling där terapeuten inte rör vid klienten alls. Den kan även användas för behandling per distans. Atlantis Healing fortsätter att arbeta och balansera kroppens energier under flera timmar efter behandlingen genomförts.
Det gör att det inte kommer att ske några stora känsloutbrott eller plötsliga förändringar som kan skrämma, som ett resultat av behandlingen, för att kroppen släpper taget om det den inte längre behöver. Det centrala i intentionen för varje behandling är alltid klientens högsta bästa. Terapeuten respekterar varje själs egen väg och dess lärdomar och fokuserar på att stödja den på dess resa. Terapeuten kommer även att delge klienten den intuitiva guidning de fått till sig under behandlingen.

Bildresultat för Healing hands gif

Ljus & Kraft Catarina Medium

 

Don't touch my site