Inkarnerade Anglar Älskar Anglar

Här skriver jag om inkarnerade änglar som älskar Änglar.

Inkarnerade änglar älskar änglar!
De som älskar änglar  att dekorera sina hem med ängel statyer, bilder, har många
ängla böcker och kort, bär ängel inspirerade
kläder och smycken, bära "ängel" parfym ...
De älskar allt om änglar och oftast får de höra
"du är en sådan ängel".
De älskar att hjälpa, eftersom det är vad de gjort  för en ängel!
De är kärleksfulla  ljusbärare det   kommer från deras hjärtan,  de bryr sig mycket och bara älskar människor. De är de "goda" flickor och pojkar, som älska att följa regler och leva upp till standarder De är givare, och sällan be om hjälp själva, oftast säga nej till hjälp eftersom de är verkligen mer berörda med andra. Deras önskan är att alla är nöjda. Dom är lycklig, varma, och är  omtyckt och har en god social kompetens.

Ut av alla kär riken, är de mest sällskaplig, även om de kan vara blyg i början eftersom de kan vara själv medveten. De är mycket pratsamma, ofta med gåva av medialitet och älskar att prata detaljer och känslor. De säger mer än ja flera gånger än att säga nej. De har en mycket känslig natur och  hårda energier och inte vill veta av sidan av skuggan av livet. De bara ställa ut eftersom de bara vill erkänna ljuset inte problem, De bär är en hel del skuld eftersom de omedvetet kan komma ihåg att kunna hjälpa på ett ögonblick så kan känna sig hjälplös i detta mänsklig kropp. De är räddnings änglar och kan vara mycket tillitsfull för  människor.
Livs syfte.

Inkarnerade änglar njuter av yrken där de är professionella hjälpare. som i omvårdnad, undervisning, rådgivare, socialarbetare, även flygvärdinnor
Sådan. De är underbara healers och älskar att arbeta med en kund i taget eftersom de inte gillar publik. De är blyg i grupper och själv medveten som
de oroa sig för vad andra tycker.

De gör mycket väl  fungerande för organisationer som vill följa reglerna så länge det  känns som de gör en Skillnaden annars är det inte i integritet. De har en bra arbetsmoral , är en lagspelare och är också bra på arbetar för sig själva. Inkarnerade änglar ser ut som änglar, vare sig man eller kvinna.
De har vackra  ögon och vackra ansikten som är söt, hjärta fyllt med kärlek. Ögon och som utstrålar ren ovillkorlig kärlek. De får ofta höra att de ser ut som stor storleks  modeller och män ser ut som gulliga nallar ,som är  inkarnerade änglar tenderar att vara Kraftigt byggd med en stor ram, ofta skyddar sig med de extra kilona. De  är lätta och kamma också deras hår och de verkar glöda med en stor aura. De har ingen "kant" intill auran.

Förhållanden
inkarnerade änglar skickas ofta till dysfunktionella familjer som skyddsänglar
" och känner sig bortkopplade och isolerad från sin familj har oftast historier om misslyckade relationer. De har sällan problem med att locka romantisk partner
eller vänner men har svårt att hitta och uppfyller sådana. De ser förbi ytan
och bli kära i någons potential. för att locka människor som borde ha varit kunder.

De tenderar att tro att den kärleken kan fixa det och kan ha beroendeförhållanden med missbrukare och alkoholister. De stannar i relationer en längre tid än en normal person eftersom det gör de  sårbara och känner  sig behövd, och kan känna att ”Är det fel på mig” Vad ska jag ändra?
Den älskar att prata och har långa telefonsamtal pratar känslor och uttrycker hur de känner. De är mycket lojala och inte ser dåliga saker, bara bra. Men inte alla vill vara fasta. Om förhållandet tar slut så känner de lätt  svek och det är verkligen smärtsamt för de inkarnerade änglarna. De får oftast ont i hjärtat och magen gråter  mycket och tycker allt är botten. Det finns många blandade riken inkarnerade änglar med andra kärn världar.

Kom ihåg om du i samklang med den inkarnerade ängel Rike till:

Skydda din energi! BE änglarna att hjälpa dig. Ärkeängeln Mikael är ängel i skydd. Du kan också bara hålla avsikten att varelse skyddad genom att föreställa ,visualisera eller känsla själv i omgivet eller på en "bubbla" av Projektiv vitskikt av kärlek och ljus. Tydlig negativ energi .Ta havssalt bad, gå i naturen, sudda inom dig  själv, be till  änglarna, använd meditation för att skära sladdar etc.

 

Ljus & Kraft Catarina Medium